Wednesday, 3 September 2014

Arkitektforbundet


ArkitektforbundetArkitektforbundet
Arkitektforbundet
ArkitektforbundetI det store og indretningsarkitekter har målt kvaliteten ved at satse på intu­jorbaseret free-to, Arkitektforbundet, eller kun de mest basale målinger for at vurdere succesen af deres arbejde. Adesignermight trackthe antal pigrækker klienter der har svaret "ja" til køer-
Typisk er POE er gennemført seks til tolv måneder efter beboerne flytter ind i et bestemt miljø. Formålet er at vurdere, hvordan folk funk­

Arkitektforbundet


Tioning i rummet. Ideelt set er den samme befolkning ville have deltaget i en baseline evaluering for at se, Arkitektforbundet, hvordan de målte forudgående miljø før indretningen projekt startede. Sådanne målinger af kvalitet kan ikke hjælpe med at designe­ers for at spørge, om deres praksis virkelig gøre jobbet. Selv med sammenlignelige data, så mange faktorer kan have ændret sig i løbet af en bevægelse, som undersøgelsen respon­buler kan være i stand til at isolere deres følelser for udformningen af anlægget; deres udtalelser kan være påvirket af længere pendling, ændringer i børnepasning rutine, Arkitektforbundet, svært at finde en parkeringsplads, eller ny telefon eller computer systemer -faktorer uden for indretningsarkitekt's kontrol. Desuden er en sådan foranstaltning­betingelser er rent historisk: de definerer en accept på et tidspunkt og hvordan vi har gjort.
De fleste vigtige, disse foranstaltninger ikke formidle hvordan vi gør. De kan­ikke bidrage til at forbedre ydeevnen under processen. Hvis disse traditionelle atti­tudes til måling af kundernes tilfredshed er ineffektive, og den samlede kundetilfredshed er målet, hvordan kan vi vide, om vi har opnået det? Er der en pålidelig måde at spore og måle klientens tilfredshed? Ja. Dette afsnit beskriver et system at udviklere kan bruge til at måle deres succes efter klient-definerede kriterier.

Arkitektforbundet


Proces/resultat målesystem
Et alternativ til traditionelle metoder til måling af klientens tilfredshed med arkitektens arbejde er en metode til at måle værdien af websiden­uvaner i lyset af klienten krav. I denne klient-baseret metode, Arkitektforbundet, "kvalitet" er en entydig definition for hver tildeling, fordi hver kunde har en række mål, Arkitektforbundet, som, i kombination, at deres projekt i modsætning til andre. Det inte­rior designerens rolle er at forstå disse mål og levere en man­spiste løsning for hver enkelt kundes mål. Denne metode er bemærkelsesværdig fordi den adskiller klientens kontakt med designeren fra den ultimative artefakt fremstillet af projektet. Det er metoden evaluerer klienten satis­faction i to forskellige områder: arkitektens arbejde og resultatet af dette arbejde.

Arkitektforbundet

Ikke tilfældigt, vil vi diskutere processen først. Klienter der har hurtig satisfac­ts med processen generelt også udtrykke tilfredshed med resultatet. Et positivt projekt erfaring predisposes klienten til en positiv stemning omkring resultatet, mens en negativ projekt erfaringer bliver bias en klient nega­tively mod slutresultatet.
Stort, indretningsarkitekter har målt kvaliteten af baserer sig på intuition, eller kun de mest basale målinger for at vurdere succesen af deres arbejde.

Arkitektforbundet

Måling af kvaliteten af proces-rejsenArkitektforbundetNo comments:

Post a Comment