Wednesday, 3 September 2014

Arkitekter


ArkitekterArkitekter
Arkitekter
Arkitekter
Processen kan ses i to kategorier: levering og erfaring. Lev.­kan foranstaltninger er typiske foranstaltninger anvendes som en del af ethvert projekt management proces-variabler såsom gebyr overholdelse, Arkitekter, overensstemmelsesanalyse af skema og ressourcefordeling. Oplevelsen er mere uhåndgribelige og fokuserer på klientens forhold­skib med indretningsarkitekt og designer's kommunikation, viden, empati, aktualitet, og så videre.
OPLEV

Arkitekter


Kunderne forventer gode erfaringer, og de fortjener dem. Projektgruppen's ansvar er ikke kun til at løse problemer, men også til at tage klienten gennem rejsen for at løse problemet, Arkitekter, hvilket gør det til et fælles exer­festtilstand - fuldstændigt synkroniseret. En indretningsarkitekt's fremtidige økonomiske vækst ligger i værdien af de erfaringer han eller hun giver klienter; varer og tjenesteydelser ikke er nok. Rejsen er lige så vigtig som destination. EN klients oplevelse gennem projektet proces spiller en afgørende rolle i kundens samlede tilfredshed med projektet. Mange erfaringer er karakteriseret ved "øjeblikke af sandheden" -som f. eks. når en konsulent overrasker klienten med en umiddelbar reaktion, eller omvendt, undlader at returnere et opkald. Erfaringer kan spille en negativ rolle og spaltes klientens opfattelse af indretningsarkitekt i meget kort tid, uanset hvor dygtig en projektgruppe er eller hvor god løsningen er.
LEVERING
I betragtning af de komplicerede projekt cirkel-med sit net af relationer, alliancer, partnere, leverandører og underleverandører og mange fremmede fac­kb bidrager til og påvirke indretningsarkitekt's service. Selv med en designer's bedste intentioner, Arkitekter, til tider projekter ikke kan være færdig til tiden og inden for budgettet. Men kunderne forventer resultater, leveret til tiden, Arkitekter, inden eller under budget. Og den forventede fra inte­rior designer er overholdelse af godkendt og videresendt og formelle­europæiseret planer, budgetter, Arkitekter, tidsplaner og projektleverancer. Disse fokuserede aspekter af projektet, er forståeligt nok bekymrede kunder, der ønsker at opnå slutresultat resultater.

Arkitekter


Måling af kvaliteten af resultat-destinationen
Resultatet er afslutningen af designet, og det kan ses fra både en fysisk og en adfærdsmæssig perspektiv. Naturligvis vil en indretning projektet vil ændre den fysiske plads i funktionelle og miljømæssige hensyn. Og disse fysiske ændringer kan profoundlyinfluence samlede behav­ior af organisationen og dens kultur, image og effektiviteten. Mens indretningsarkitekter kan foretage en klar og konkret indvirkning på det fysiske resultat, adfærdsmæssige resultater er velsagtens mere kritiske over for klienten.
FYSISKE resultat

Arkitekter

De fysiske elementer af et rum er måske den mest elskede af indretningsarkitekter fordi deer elementerne designere kan påvirke direkte. Enhver indretning projektet omfatter planlægning og programmering fase, hvor kundens specifikke krav er fanget, kvantificeres og godkendt. Kravene kan omfatte medarbejderstaben projektioner, omkostningsoplysninger, fysisk indretning og udstyr.
ADFÆRDSMÆSSIGE resultat
Indretningsarkitekter ikke blot designe en fysisk miljø i et vakuum; de skaber en plads inden for rammerne af klienten og sin forretning og behav­ioral mål. Miljøerne er designet til at styrke virksomhedens mål er et strategisk middel til at lette opnåelsen af virksomhedens mål. Om klienten tager sigte på at sikre arbejdstagernes samarbejde eller forbedre ansætte­ansaettelseskontrakt eller øge medarbejdertilfredsheden, designet rum spiller en rolle - enten som forstærkning eller skade.

Arkitekter
ArkitekterNo comments:

Post a Comment